Szürke konyhabútor 340 cm

570.000 Ft-tól

 

A világos szürke árnyalatok általában tágítják és világosítják a konyhát, így ideális választás lehet egy kisebb tér esetén is.

Egy világos szürke színű egysoros konyha modern és letisztult megjelenést kölcsönöz a térnek. A világos szürke szín a konyhabútorok, falburkolat és kiegészítők terén is alkalmazható, és jól párosítható más színekkel, például fehérrel vagy fa színekkel. Egy ilyen konyha modern és stílusos környezetet teremt az ételkészítés és étkezés számára.

  • A korpusz és a front színe: Swisspan 0077 bútorlapból készült. Ez egy meglehetősen univerzális és stílusos színválasztás, amely jól illik a legtöbb konyhatervezéshez.
  • A munkalap Avato 684 Ezüst színű. Az ezüst szín általában modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának. Emellett a munkalapok fontos részei a konyhának, és az Avato 684 egy tartós és vonzó anyag lehet.
  • A Strong Max fiókok nagy teherbírással és csillapító mechanizmussal rendelkeznek, ami a praktikumot és kényelmet szolgálja. A nagy teherbírású fiókok lehetővé teszik a sok konyhai eszköz és edény tárolását.
  • A konyhában lehetőség van a mosogatógép, főzőlap, sütő, mosogatótálca és páraelszívó beépítésére. Ez lehetővé teszi, hogy a konyha funkcionális és jól felszerelt legyen, így könnyen elvégezheted az ételkészítéshez szükséges feladatokat.

Ezek a részletek segítenek egy modern, funkcionális és esztétikus konyha kialakításában, amely megfelel az igényeidnek és preferenciáidnak.

Ezt a konyhát négy különböző, az alaszka fehér, tahoe tölgy, alumínium és antracit színből, tudjuk elkészíteni. Ahhoz, hogy egyedi és stílusos megjelenést hozzunk létre a színeket tudjuk ötvözni!

Kategória:
Kosár