Szürke és Tahoe tölgy konyhabútor

580.000 Ft-tól

 

A szürke és tölgy kombinációja modern és letisztult konyhateret eredményez, amely kifejezetten vonzó lehet azok számára, akik egyszerűséget és eleganciát keresnek a konyhájukban.

Ebben a konyhában a következő anyagokat és kialakítási elemeket használtuk:

  • Korpusz anyaga és színe: A konyha korpuszai két különböző anyagból készültek. Az egyik része SWI_0077 szürke, amely modern és letisztult megjelenést biztosít a konyhának. A másik része SWI_0477 Tahoe tölgy, amely természetes melegséget hoz a térbe.
  • Ajtók színe: Az ajtók színe megegyezik a korpusz színével. Ez egy egységes megjelenést eredményez, amely hangsúlyozza a konyha eleganciáját.
  • Munkalap: A munkalap az Avato 103 tölgy, mely színazonos a frontokkal, így az összkép természetes hatást kelt.
  • Beépíthető hűtő és sütő: A konyha kialakításába beépíthetünk egy külön falon elhelyezett hűtőt és sütőt, ami praktikus megoldást nyújt és lehetővé teszi a konyhai munkafolyamatok hatékonyabb elvégzését.

Ez a konyha olyan teret teremt, ahol a modern és a természetes elemek harmonikusan egyesülnek. A szürke és a Thao tölgy színek kontrasztja érdekes és vonzó megjelenést kölcsönöz a konyhának, míg a beépített hűtő és sütő kényelmes és praktikus megoldást nyújt a mindennapi használat során.

Ezt a konyhát négy különböző, az alaszka fehér, tahoe tölgy, alumínium és antracit színből, tudjuk elkészíteni. Ahhoz, hogy egyedi és stílusos megjelenést hozzunk létre a színeket tudjuk ötvözni!

Tömeg 53 kg
Méretek 60 × 100 × 89 cm
Cikkszám: RU-01 Kategória:
Kosár