Modern fehér konyhabútor 360 cm

450.000 Ft-tól

 

Ha Te is a letisztult, elegáns és időtálló fehér konyhákat kedveled, akkor a következő összeállítást egyenesen imádni fogod!A fehér színű konyhák sokféle stílusban és anyagban megtalálhatók, így bármilyen kívánt megjelenést el lehet érni, legyen az klasszikus, modern vagy akár rusztikus. A fehér színű konyha mindig divatos és időtlen választás, amely hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát.!

Ebben a 360 cm-es konyhában az alábbi anyagokat és design elemeket alkalmaztuk:

  • Korpusz anyaga és színe: A konyha korpuszának anyaga és színe a Swi_0440 Alaszka fehér.
  • Munkalap: A munkalap Avato 118 Raback nevű sötét színű anyagból készült.
  • Fém fogantyúk: A konyhabútorokat Tulip Lucata fém fogantyúkkal láttuk el, amelyek stílust és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.
  • Ajtók színe: Az ajtók is megegyeznek a korpusz színével, Swi_0440 Alaszka fehér, így az egységes, modern megjelenést hangsúlyozzák.

Ez a konyha kiváló példa a modern design és a funkcionalitás kombinálására, és ideális választás lehet egy tágasabb konyhaterem számára. A sötét munkalap és a fehér korpusz továbbra is izgalmas vizuális kontrasztot teremtenek a térben.

Ezt a konyhát négy különböző, az alaszka fehér, tahoe tölgy, alumínium és antracit színből, tudjuk elkészíteni. Ahhoz, hogy egyedi és stílusos megjelenést hozzunk létre a színeket tudjuk ötvözni!

Cikkszám: MO-01 Kategória:
Kosár